onsdag, september 14, 2011

Min lilla tjej har tagit sina första steg!

Idag tog vår lilla tjej sina första steg, 9 månader och 3 dagar gammal! Innan vi och pappan skildes åt på pendeltåget så sa han att han var lite orolig över att hon skulle börja gå under veckan och att han skulle missa det. Jag trodde inte alls att han skulle ha rätt, men se på tusan.

Tråkigt för pappan som missade det, men kul för mormor och morfar som fick vara med. Hon började med att gå några steg mellan mig och mamma fram och tillbaka, och när pappa sedan kom in i köket efter att vi ropat på honom så gick hon fem steg från matstolen till mig. Åh, min lilla stora tjej ♥

Ska försöka filma sedan och lägga upp, så ni får se hennes stapplande små steg. Som en nyfödd liten kalv ser hon ut!

11 kommentarer:

 1. Oj redan! Vad tidigt! Duktig liten tjej! Välkommen till min nya blogg!/Greengal

  SvaraRadera
 2. Så himla kul! :D Hejja hejja hejja! :P

  SvaraRadera
 3. Åh vad du är duktig Astrid! Nu får ni lov att skynda er hem så att du kan lära upp Cornelia hur man gör, eller vill jag verkligen det?!
  Heja heja!!!

  SvaraRadera
 4. Sv: Tack för den peppande kommentaren. Nu känns det lite bättre och jag hoppas på en bättre dag i morgon.

  Duktiga Astrid! Eran tjej har har siktet på att leka jaga med mamma snart tror jag. :) Tänk så olika det kan vara, Alex har precis börjat krypa och ställt sig upp mot saker den här veckan! Så nu har jag hjärtat i halsgropen när han står vingligt mot lite allt möjligt. :)

  SvaraRadera
 5. Wow vilken grej!

  Det slog mig igår att från och med nu så kommer det ske en massa saker som man får rubricera "första gången" :-) Och första steget är ju en jättegrej!

  Ja, det kanske kommer en liten förlossningsberättelse, om jag hinner. Spenderar inte så mycket tid framför datorn just nu...

  SvaraRadera
 6. Jätteroligt och vad roligt hon kommer att ha med er hack i hälarna då hon springer fram där hemma. =0) Så gulligt att se de små gå, de studsar eller flyger som fram, går som inte att förklara men underbart är det iaf. Hänger på de andra med HEJA ASTRID stora tjejen!

  SvaraRadera
 7. Meeen duktiga Astrid!! :) Gud vad roligt, hon är sååå duktig! Kram kram!!

  SvaraRadera
 8. hallidosingen så duktigt av henne!

  SvaraRadera