tisdag, september 06, 2011

Mina öron dör pipdöden

Ikväll har vi haft inventering på jobbet, och jag är pipskadad i öronen. Tänk er x antal handscanners (handscannrar?) som piper i otakt då man blippar streckkoder under några timmars tid. Ni tror att ni förstår, men det är värre än så, jag lovar. Trevligt var det dock ändå! Glutenfria brownies serverades, Gunsan sjöng om en påfågel och vi var klara på rekordtid.

Nu är hemmet städat (Darlingen gjorde det sista när jag var borta, och jag fick komma hem till den ljuvliga doften av citronsåpa), kylen rensad, sängen renbäddad och väskorna nästan färdigpackade. Bra planering, då kan jag imorgon gå på babysång och fika efteråt, istället för att vika sockar så smått det går och putsa speglar som av någon anledning alltid har små handavtryck på sig.

Kan garantera att jag glömt hälften av packningen dock. Och jag har fortfarande inte bestämt mig för vilken klänning som ska bäras på bröllopet. Hade två alternativ som blev till tre och sedan blev till fyra. I-landsproblem, jamenvisst. Blir nog ole dole doff, och så kommer jag gnälla till Darlingen att jag valde fel.

Nu ropar kudden nånting, bäst att jag går och kollar upp saken. Sov gott!

3 kommentarer:

 1. Kika gärna in på min matblogg och tävla i min nya tävling =)

  SvaraRadera
 2. Jag kan tänka mig att det är ett jobbigt ljud, tycker att det låter nog illa då man är och handlar och kör med shop express ;-)

  Jag kan tänka mig att det var några pussmunnar på eran spegel också ;-)

  SvaraRadera
 3. Filten har vi köpt på Gekås i Ullared för ynka 60kr eller något sådant :) Den är jätte mysig i skönt fleece tyg. Kram!

  SvaraRadera