söndag, februari 23, 2014

Att planera den kommande veckan

Att planera veckan som kommer, det gör jag alltid i huvudet på söndagskvällen efter att barnen somnat. Kollar kalendern på väggen och ser att allt är med. Snart jobbar vi båda två, och det gör hela vardagspusslet lite knepigare att lägga. Vilken lyx det är då en av oss är föräldraledig!

Veckan som kommer innehåller 5 dagars jobb för mig och 1 dags jobb för Crille. Astrid ska vara på föris i två dagar och vi ska åka till Leos lekland tillsammans med familjen Pettersson. Jag och Elsa ska på babysång, och vi ska bjuda våra nya grannar på middag. Det blir två/tre gruppträningspass för mig, beroende på hur jag väljer att göra imorgonkväll, Crille ska ut minst två vändor i skidspåret och passa in det med sin tid (och efterföljande vilodygn) för hyposensbehandling. Jag ska luncha med Annika och hoppas, hoppas, hoppas att jag hinner träffa min fina vän som snart (typ vilken dag som helst) ska bli mamma! Och som pricken över i:et har Crille och barnen bestämt sig för att åka till farmor och farfar mån-tis.

Jobb, vänner och träning, en vinnande kombination. Härligt med ännu en vecka fylld med roligheter, nu håller jag tummarna att vi håller oss friska alla fyra så att vi inte måsta ändra våra planer. Tjoho vecka 9, här kommer vi!


Elsas största mål med veckan är nog att äta. 
Samma som alla andra veckor alltså!

2 kommentarer:

  1. Oj vad jag är impad över hur mycket nu verkar hinna! Här är vi visserligen fortfarande fast i sjukornas land så utmaningen den här veckan är att fixa handlingar, sömnen, hämtningar/lämningar etc med en halvkrasslig mamma och förkyld bebis.

    SvaraRadera
  2. Hemligheten är att slå ihop två flugor i en smäll! Middag ska vi ju likest äta, så varför inte göra det tillsammans med vänner, när Crille lämnar Astrid på föris så stannar han till vid skidspåret påväg hem (de dagar jag börjar sent) osv :) Hoppas att ni snart kommer ut från sjukdomsbubblan!

    SvaraRadera