söndag, februari 02, 2014

Tio favoritbilder från Meloneras

Här kommer en liten bildbomb med semesterbilder! Har tänkt skriva ihop vad vi tyckte om resmålet och hotellet, vad vi sysslat med osv, men vi börjar såhär. Och till er bloggläsare som konkurrerar om det bästa paret läsglasögon (nämner inga namn) kan jag tipsa om att bilderna blir större om ni klickar på dem.

Varsågoda att beskåda lilla semesterfamiljen, inser nu att någon av oss är med på varenda bild, men det blir ju lätt så när man vill fota det finaste som finns i närheten, hehe!

  


  

  8 kommentarer:

 1. Fantastiska bilder. Det är så roligt att ha en massa foton att titta tillbaka på och minnas.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är ju verkligen det! Vi framkallar alltid bilder från varje semester och sätter in i album, det är ju så kul att bläddra och minnas tillbaka :)

   Radera
 2. Anonym08:07

  Vilka fina bilder!

  www.mammatea.se

  SvaraRadera
 3. underbara bilder!! speciellt pussbilden <3
  härligt med semester, längtar tills det blir våran tur : )

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror att pussbilden hamnar på väggen! :) Snart är det er tur, så härligt med en resa att se fram emot nu i snöovädret :)

   Radera
 4. Ser ut som att ni haft det väldigt härligt! Läser gärna om er resa, särskilt som det känns som att det börjar bli dags att planera sommaren snart...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ska skriva om hur vi haft det och vad vi gjort, måste bara få den där berömda tummen ur..Eller iallafall se till att få lite datatid :)

   Radera