måndag, februari 03, 2014

Ny vecka!

Och den här veckan bjuder på tapetsering av hall, barnens rum och köket. Imorse vaknade vi av att farbror Kocko och hans vapendragare (perfekt att det är firman han jobbar åt som har hand om tapetseringen åt vår hyresvärd) ville komma in i lägenheten och börja, hoppsan! Klockan var då 07:15, och så länge har inte hela familjen sovit på väldigt, väldigt länge, så vi hade därför inte ställt någon väckarklocka. Nu är det iallafall spacklat och täckt, "bara" slipning, tapetsering och lite målning kvar.

De senaste två veckorna har det inte blivit så mycket att hurra över på träningsfronten, ett yogapass, en löprunda och många, långa promenader är allt. Så den här veckan har jag bokat in ett pass yoga och ett pass body balance, sen så får det bli hemmaträning och några promenader. Crille har köpt nya skidor och är riktigt taggad att ta sig ut i spåret, det blir ännu lite klurigare att göra tid för träning när vi är två som vill iväg mellan jobb och annat som ska göras. Men det går om man bara vill!

Helgens tema med att träffa saknade vänner fortsätter även i veckan, imorgon ska vi åka och hälsa på familjen Johansson och förhoppningsvis blir det afterwork med Palina på fredag. Jag mår så bra, när jag får kombinera familj, vänner, jobb och träning. En vecka med potential, utan tvekan.



4 kommentarer:

  1. Anonym17:05

    Kul att få lite nya tapeter.

    www.mammatea.se

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det blev jättefint med de nya tapeterna, ska fota imorgon (om det nu blir ljust någon gång..) och lägga ut :)

      Radera
  2. Jag gillar också den mixen; familj, jobb, vänner & träning!
    :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst är det tip-top! Allt jag behöver, plus lite egentid då och då :)

      Radera