onsdag, februari 19, 2014

Playdate hos Junie

I söndags träffades vi, som sagt, hemma hos Junie, Linn och Peter för att leka, surra och fika. 15 goa ungar och föräldrar, och då var vi ändå inte fulltaliga. Ett stort och härligt gäng! Snart växer gruppen ytterligare, två små raringar växer och gror i sina mammors magar. Fikadrottningen Linn såg till att alla fick fikasuget stillat och barnen lekte så himla bra tillsammans.

En mycket trevlig eftermiddag, det tyckte nog alla utom katten som var väldigt ivrigt uppvaktad av fem små vänner som ville klappa och säga hej, haha. Det är ett hårt liv att vara en fluffig, gullig och intressant "kissi".


Astrid var väldigt glad över att träffa Elias!


   
Jag passade på att fota närbilder på Alex, Junie, Vidar och Elsa för att kunna jämföra med bilderna jag tog för 8 månader sedan. Det har ju hänt så otroligt mycket i utvecklingen sen dess, men de är sig lika utseendemässigt, eller hur? Då var de bebisar, nu är de småbarn. Jösses så häftigt det är, och så fort det går.

6 kommentarer:

 1. vilket fint inlägg, och vad alla har vuxit! men man ser ju verkligen att det är samma person ändå : )
  goott med fika!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja, visst är dom sig lika? Dom har utvecklats så otroligt mycket alla fyra, men hat kvar samma personligheter och drag i utseendet :)

   Radera
 2. Vilken mysig eftermiddag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var ett perfekt avslut på helgen! :)

   Radera
 3. Anonym19:13

  Astrid ser så stor ut när hon sitter där vid bordet. Verkligen en stor tjej nu!

  www.mammatea.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vart tog min lilla, lilla Masse vägen? Buhuuu

   Radera