torsdag, februari 06, 2014

Det blev en datenight!

Idag har vi varit lediga tillsammans alla fyra. Och vi har inte gjort ett dyft! Klev upp vid halv nio, åt frukost och morgonfixade oss. Sedan gick vi och la oss igen, en mycket fin sak med att ha alla rum på samma plan. Barnen ville leka och se på Dora, jag och Crille ville ligga i sängen och surra. Så blev det, fast med vissa inslag i stil med "liten kaffekanna BONK i pannan".

På eftermiddagen kom faster Johanna förbi och tog med sig de små upp till Bredsel, där de ska hälsa på tills på lördag. Imorgon ska jag och Crille ut på afterwork med Palina på ljuvliga Café Storgatan i Älvsbyn, och det ska bli så fint att umgås i lugn och ro. Det händer inte ofta, så jag ser verkligen fram emot det! Tanken var att Crille skulle skjutsa upp flickorna imorgon, så nu fick vi helt plötsligt en kväll att spendera på tumanhand.

Vi spenderade vår tid med att åka på Urbanstore som säljer inredning och möbler som skriker KÖP MIG och en sväng förbi Mio. När vi flyttar till huset blir det att köpa ett nytt (större!) köksbord, vardagsrumsbord och en tvbänk, så vi passar på att söka inspiration redan nu. Det är ju så roligt att kolla, och drömma sig bort hur det kommer att bli. Efter det så åt vi middag på Brännastrand som har renoverat och fått jättefint, och nya menyn var en fullpoängare! Ville äta allt som fanns, men tyvärr räcker inte magen riktigt till. Soppa med fisk och krabba till förrätt och kycklingfilé med skogssvampssås, savoykål och pommes var dagens afterwork, den tog jag och det var mycket gott. Rullade ut genom dörren sen fastän det fanns kvar på tallriken, generösa portioner kan jag lova!

En sväng förbi Ica Kvantum för att handla, och sedan åkte vi ut till Kocko i Sävast för att lämna en liten leverans och hämta en film. Vi måste stilla Sävast-abstinensen då och då..Nu ska vi krypa ner i soffan, kolla The Bucket List och dela på en Yollibox!


2 kommentarer:

  1. Vad härligt med en datekväll

    SvaraRadera
  2. Det blev väldigt mysigt! Och när allt var oplanerat så kändes det ännu mer lyxigt! :)

    SvaraRadera