tisdag, februari 11, 2014

Vårt hus: Tyr

Nu har jag börjat skriva en serie inlägg som handlar om vårt blivande hus. Blir alldeles pirrig när jag skriver om hur det är tänkt att bli, ska VI bo där? Ska det på den där snötäckta tomten stå ett färdigt hus om mindre än åtta månader? Att vi om ett år kommer ha bott några månader i huset och förhoppningsvis kommit i ordning känns inget annat än overkligt, fast på ett bra sätt såklart.

Vi har valt att bygga husmodellen Tyr med Älvsbyhus, som är en av deras populäraste hus. Här nedan ser ni utsidan och exteriören i standardutförande. Vi har gjort en del ändringar, men de får ni se i kommande inlägg där jag försöker beta av en sak/ett område i taget.

Går ni själva i husbyggartankar och undrar över något så är det bara att fråga!


11 kommentarer:

 1. Vad spännande med husbygge! Är det tomterna efter slinger vägen vid vattnet?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, inte på Hornsberg, utan vi bygger ute på Maran! :)

   Radera
 2. Vi flyttade in i vårt Tyr i jan 2012, den bästa investeringen vi någonsin har gjort, är sååå nöjda! Ifjol fixade vi trädgården och byggde ett stort soldäck, är så lyckligt lottad! Lovar att ni INTE kommer ångra er! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så kul att höra! Och tack för din kommentar :) Bloggar du någonstans (eller har någon sida där du lagt upp några bilder)? :)

   Radera
  2. Nope, bara Facebook och någon enstaka instagrambild. Var så uppe i allt att jag totalt glömde dela med mig iform av blogg. Allt gick så fort, skrev papper i maj, i nov kom huset och så fick vi flytta in (senare än tänkt pga krångel med kommunen), i jan! :-)

   Radera
  3. Okej :) Är helt insnöad på husbloggar just nu, haha :)

   Radera
  4. Jag med fortfarande! ;-) Kul att se hur alla andra gör och tänker! :-)

   Radera
 3. Så spännande! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är det! Overkligt och huvva så spännande :D

   Radera
 4. Så himla spännande :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. :) Tänk att snart får du komma och tjänstgöra med en målarpensel ;) hehe

   Radera