måndag, februari 24, 2014

Hjärtligt ovälkomna till Hannas hemmakväll

Familjen är på rymmen till Bredsel, jag skippade yogan och cyklade raka spåret till min egna lilla hemmakväll. Bara jag, aaaaaah. Har ätit middag i soffan, kollat några avsnitt Gossip Girl och låtit bli att diska. Rebelliskt, jag vet! Jag tycker det är skönt att vara hemma själv ibland, särskilt när jag vet att barnen har det riktigt lattjo lajbans där de befinner sig.

Planer för resten av kvällen: borsta tänderna, läsa några sidor i Bara vanligt vatten-Kajsa Ingemarsson och SOVA! Astrid är inne i någon period då hon sparkas som en himla åsna om nätterna, och då hon sover tillsammans med mig 9/10 nätter så känns det skönt att få sova en natt utan karatesparkar i magen/näsan/ryggen. Tidigare när hon varit sparkig av sig så har det visat sig att hon vuxit ordentligt på längden, så kanske är det växtvärk även denna gång. Ni kan väl hålla tummarna för att hon inte växer ut vinteroverallen innan säsongen är över (vilket hon gjorde ifjol)?

Förresten så har vädret fått fnatt och vårkänslorna spirar. 7 plusgrader och takdropp, inte normalt februariväder i Norrbotten direkt. Jag och Elsa var ute i solen och lekte på förmiddagen innan jag åkte till jobbet. Det var jäkla fint, ursäkta svordomen. Och förresten nummer två, idag vurpade jag med cykeln för första gången sen jag började vintercykla. Men ni kan vara lugna, hjälmen sitter där den ska. Och jag ska promenera MED BRODDAR till jobbet imorgon.

Puss och godnatt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar