söndag, februari 16, 2014

Helgen vecka 7

Helgen, den sa TJILLEVIPPEN, och så var det plötsligt bara en halv söndag kvar av vecka 7.

Fredag var ju alla hjärtans dag, jag tränade på morgonen, jobbade 9:55-18:10 och cyklade sedan hem i duggregn. Crille mötte mig i dörren och åkte iväg till skidspåret, jag sövde barnen. Vi åt tapas, kollade förra veckans avsnitt av På Spåret (och har således inte sett finalen än) och trillade i säng rätt tidigt. Jag fick förresten ett paket också! Snygga underkläder, som inte passade. Och som kostade 700 kronor (upptäckte jag när jag fick kvittot för att kunna byta till något annat), jag började fundera på om Crille vunnit på lotto? Galning, men en väldigt snäll galning.

Lördag åkte Crille iväg till Piteå för att hjälpa faster Johanna och Tomas att flytta från lägenhet till hus. Jag, Astrid och Elsa gick på gymnastikträningen, åt lunch och åkte sedan för att "hjälpa" även vi. Astrid tyckte det var kul att plocka upp ur lådor och placera ut saker, Elsa ville mest knycka allt som såg kul ut. Vi fick en riktig brakmiddag som tack för hjälpen, jag var väldigt oförtjänt av den men åt ändå med största glädje, hehe.

Efter att vi kommit hem så bytte jag om i supertempo och kletade på lite läppstift, sedan åkte jag till Anna där det tillsammans med Matilda vankades mellomys. Kan väl inte påstå att vi kollade så mycket mello, men vi surrade och snacksade godsaker till klockan närmade sig ett. Vi avverkade en hel del klokheter, nästa gång löser vi nog världsfreden! Men minnet är ju inte alltid med, 3 alkoholfria Briska frös nämligen sönder i frysen hemma hos Anna, hoppla..

Det var en trött och glad Hanna som landade med huvudet på kudden och Elsa i mina armar. En dag fylld med fysisk aktivitet i sällskap av mina barn, familjetid med svärisfamiljen och en kväll i sällskap av fina vänner. Om en liten stund ska vi iväg till Elsas kompis Junie och träffa henne, Vidar och Alexander (och alla föräldrar såklart), så än är inte helgen och dess roligheter över. Bättre blir det inte!


Fredagsmiddag


En liten krokus i tekopp!

2 kommentarer:

 1. Anonym14:04

  Låter som en bra och händelserik helg.

  www.mammatea.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har den varit :)

   Radera