torsdag, februari 13, 2014

Rå chokladmousse

2 portioner
½ dl urkärnade dadlar
½ dl vatten
2 msk honung
2 mogna avokados (avokadosar?)
½ dl kakao

Mixa dadlar med honung och vatten tills det är slätt.
Tillsätt fruktsättet från avokado i plural samt kakao och mixa tills det är slätt.

Servera gärna med hallon eller passionsfrukt!4 kommentarer:

 1. du som nu är "branchen" är era skalbrallor bra? och kommer det nån fin ekologisk filt i er kollektion? ångrar att jag inte köpte den som fann innan jul , en grå kan inte inte komma på om det var katter eller pandor på den! fint med nya tapeter och huset ni köpt det ser Näääästan ut somd et älsbyhus mamma och pappa byggde 89 :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Astrid använder våra skalbyxor från Kaxs, och har gjort så sedan hon växte ur skaloverallen, och vi är supernöjda! Det finns även en enklare byxa (kostar 179 och finns i massa olika färger), och den är vattenavvisande men inte vattentät och har inte tejpade sömmar. Den har vi dock inte testat själva, så där kan jag inte riktigt uttala mig..

   Angående filt så vet jag inte riktigt, är osäker på när nästa kollektion av Future Friendly Fashion kommer, men jag ska undersöka saken! :)

   Det finns ju en väldigt vanlig variant av Älvsbyhus som är föregångaren till Tyr, säkert kan det vara den som dina föräldrar byggde :)

   Radera
 2. Tack för svar! Det blev igår så att vi sponsrade kappahl med 1047 kr och kom hem med tre par skalbyxor med högmidja och tejpade sömmar, det ska få vad dom tål och en recension sen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas att ni blir lika nöjda som vi varit/är :)

   Radera