onsdag, oktober 06, 2010

23:an har fått en säng

Nu har vi blivit med spjälis! Vi hittade en begagnad säng från Kaxholmens sängfabrik som verkade vara i bra skick och till bra pris på blocket, så vi åkte dit igår och kikade. Den var inte bara i bra skick, utan snarare utmärkt. Vi klippte till och fraktade hem den, vilket gick fort eftersom det var 5 minuter hemifrån.

Bebisrummet börjar ta form, även om det är en del saker som inte inhandlats än, men efter helgen så borde vi nästan vara färdiga. Min första plan var att låta gästsängen stå kvar, då bebis kommer sova i vårat sovrum från början, men jag kunde inte låta bli att börja möblera om. Det "nya" gästrummet saknar några tapetvåder, en hylla ska upp och en möbel ska inhandlas i helgen, men sen är det färdigt.

Även om det är länge kvar tills 23:an beräknas anlända så känns det skönt att vara någorlunda i ordning, vem vet om jag orkar på slutet och jag vill verkligen vara med och göra allt färdigt, inte bara titta på när Darling gör det. Det känns mer och mer verkligt för varje dag som går, igår satt vi i fotöljen som står i 23:ans rum och lät speldosan som blivande farmor&farfar köpt spela. Det blev ett himmelens liv i magen och jag insåg att det snart kommer ett litet liv till oss, som ska sova i sängen vi bäddat. Jag blir fnissig och vettskrämd, jag längtar så men tiden har gått så fort. Imorgon är det prick 2 månader tills beräknat datum!

5 kommentarer:

 1. Supermysigt att "boa" ju! Vi ska också passa på snart, medan jag fortfarande orkar fixa lite själv. :)

  Härligt med spjälsängsfynd!

  SvaraRadera
 2. Ska lägga upp receptet! Jag minns att det var så mysigt och förväntansfullt att få göra i ordning Isaks rum. Sen när jag gick två veckor över tiden så tror jag att jag tassade in i hans rum varje dag och bara tittade på den tomma sängen och suckande frågade magen "när kommer du?". Haha!

  SvaraRadera
 3. Em: Jag har mest boat "runt-i-kring" i huset fram tills nu, men det här klår ju allt :)

  Katja: Jag lär väl sitta hela december i 23:ans rum och försöka övertala honom/henne till att komma ut :D

  SvaraRadera
 4. Kan ju va en god ide att vara klar i tid. Min kompis fick ju 7 veckor för tidigt så dom var ju inte helt klar med allt :)

  SvaraRadera
 5. Kajsa: Jag hörde det! Jösses, jag skulle vara så långt från mentalt förberedd att jag skulle få panik!

  SvaraRadera