lördag, oktober 23, 2010

Godmorgon lördag

Har vaknat flera gånger under natten och myst in mig hos Darlingen. Varmt, skönt och..mysigt, jag vaknade mycket utvilad då hans väckarklocka ringde innan klockan 7 nångång. Låg vaken i sängen och lyssnade när det nere i köket kokades kaffe, vässades en kniv och hundarna tassade omkring förväntansfullt, dom visste mycket väl vad som skulle göras idag.

Efter att herrarna begett sig mot jaktmarkerna så började jag läsa Fågelbovägen 32, skriven av Sara Kadefors. Återkommer med recension när jag är klar! Att komma "hem" till svärisarna i Bredsel är verkligen att ladda batterierna och må gott. Hade jag stannat hemma hade jag vaknat själv, begett mig ut på morgonpromenad och sedan mest troligt fördrivit dagen solo. Istället kan jag ligga kvar i sängen med ro i kroppen, höra hur det vaknas till liv på nedervåningen och fundera på om jag ska ta tag i det där med frukost. På förmiddagen blir det promenad med Sandra, och senare finns det inga planer alls. Så skönt och kravfritt, jag hoppas på kortspel med familjen ikväll.

1 kommentar:

  1. Tack! Och grattis till den lill* i magen! :)
    Tack för tipset om stlk 44! Har just nu bara en body i den storleken, dvs en body som han kan ha.. Det är dock bara en tidsfråga innan han kan ha 50, men ska kanske ändå ta mig en sväng till stan och kolla på kappahl :) Känns så hemskt att ha lillpojken naken nästan hela tiden för att han inte har nå kläder :P

    SvaraRadera