måndag, oktober 11, 2010

Måndagsbak

Det känns så höstigt i luften, klart och krispigt. Turligt nog har det slutat blåsa sen igår då det var rena rama stormen, annars hade jag nog blåst bort på morgonens promenad.

Idag blir det jobb 14-19.10, och jag har under morgonen myst på här hemma iklädd Darling's kofta. Har hunnit med att göra kanelgranola och håller på att grädda limpor. Det är så skönt att stå framför ugnen, värmen känns skön mot magen då det sliter och drar. När jag hade växtvärk i början av graviditeten stod jag konstant mot spisen här hemma eller mot uv-lampan vi kontrollerar sedlar med på jobbet, det var skönt.

Kanske jag borde få tummen ur och köpa en vetevärmare som jag tänkt göra så länge? Har hittat en jättefin utan den där hemska lavendeldoften på Bastukällan i Luleå från Ida Ask. Kolla in hennes fina hemsida, jag varnar er dock att det finns en risk att ni hittar något ni "bara måste ha".

2 kommentarer:

  1. Sandra20:50

    Lavendeldoft har jag aldrig känt av i någon vetekudde(varken min, mammas eller den vi köpte till jobbet), luktar ju fruktansvärt med lvendel så vad var det för knallkork som kom på idén å proppa i sådant? Bad idea :). Men ack så sköna att ta till efter en hård dag. Längtar till fredag! Kram

    SvaraRadera
  2. Alla jag hittat tidigare på hälsokostaffärer har luktat pensionärsgarderob! En skitdålig idé om du frågar mig :) Snart fredag! Pepp pepp! :) kramkram

    SvaraRadera