måndag, oktober 04, 2010

MVC-besök

Hjärtat slog i 148 slag/min, magen hade växt enligt kurvan och ligger fortfarande mitt på medelkurvan. Ett riktigt skolboksexemplar! Järnvärdet har stigit litegrann, och jag ska fortsätta äta en ljuvlig järntablett om dagen.

Vi fick papper om föräldraträffarna, och inte en enda dag passade in i mitt schema. Typiskt! Får se om det löser sig, annars får väl Darlingen gå själv och sedan berätta vad som sagts. "-Såhär ska du göra när du ammar", "-På förlossningen kommer det vara såhär", skulle just vara snyggt. Dock passade tiden för besöket för förlossningen/BB, det var alla ojämna veckor på tisdagar och då är jag ju alltid ledig! Man får inte besöka avdelningarna utan bara se ett bildspel med foton från de olika rummen, det kändes lite trist. Men det är säkert nyttigt att åka dit och få höra vad de har att säga iallafall, och få se vart man ska ta vägen när det väl är dax och slippa springa vilse i sjukhuskorridorerna.

3 kommentarer:

 1. Tur att man har rätt att vara ledig för de där rackarns mötena, så du behöver nog inte oroa dig för schemat. Men det är ju synd att det inte passar!

  För maken min var det helt kassa tider oxå. Fyra måndagar på raken, och precis de timmar som han normalt sett sitter i personalmöte.

  Här får man inget besök på förlossningen i år då de håller till i tillfälliga lokaler pga ombyggnad. Men jag har ju varit där ett par svängar redan så jag hittar ändå.

  SvaraRadera
 2. Du vet väl att du kan ta föräldrapenning på föräldraträffarna och på så sätt ta ledigt från jobbet? Om du vill gå alltså.

  SvaraRadera
 3. Em: Jag hade en aning om att man hade rätt till ledighet men visste inte riktigt..Det verkar dock som att det kommer lösa sig :) Tur du har koll på läget! :) Ja, du har ju hunnit in en och annan sväng, bra att du är förberedd!

  Nori: Det visste jag inte, men nu vet jag! Tack! :)

  SvaraRadera