fredag, oktober 08, 2010

Det blir en kudde!

Vi närmar oss en lösning på dilemmat 23:ans kudde. Av 12 åsikter så menar 11 att en kudde är nödvändigt, och 1 säger nej. Vi tänker köpa en på Babyproffsen eller Barnens Hus och så frågar vi vår allvetande BM nästa gång vi ses.

Klappat och klart, tack för hjälpen!

3 kommentarer:

 1. Marie18:05

  Var på BVC idag för att ta spruta på Lilly och göra en vägning på Casper och då var jag tvungen att fråga om det med kudde till spädbarn med tanke på att så många på din sida hade sagt att man skulle ha det och man själv har en liten hemma är det bra att få veta om man bör börja med kudde eller inte. Tänkte att jag då kunde berätta vad hon sa till mig. Hon sa att kudde har man för att förhindra att de får platt huvud och den ska vara fluffig och mjuk samt som de andra sa att de ska ligga högt upp på kudden. Sedan sa hon att barn som byter sida som den ligger på samt att bebisen inte ligger ner så mycket utan är i famn en hel del behöver ingen kudde. Låter ju som en bra ide att skaffa kudde som ni nu ska göra, för varesig ni använder den från början eller inte så kan ju barnet använda den i bra många år ändå. Lycka till med inhandlandet. =0)

  SvaraRadera
 2. Anna E L19:00

  Nej! Köp en såndär platt, billig på Ikea! De är bäst och spyr ungen ned den så gör det inte ett dugg ont i plånboken att köpa en ny!

  SvaraRadera
 3. Marie: Tack vad gulligt att du vidarebefodrar vad du fick höra :) Då kör vi på våran plan och ser hur det känns när liten väl kommit :)

  Anna: Vi ska kika och se, om Ikeas rekommenderas från 1 år som jag hört så blir det nog en annan, dom var inte heller så dyra :)

  SvaraRadera