söndag, oktober 10, 2010

Snart har 23:an allt

Det mesta är nu inhandlat, kvar på listan har vi:

Skötväska
Skötbädd
Badbalja
Spjälskydd
Nappar
Nappflaskor
Ev. babysitter

Vet mycket väl att de flesta propagerar för att man inte ska ge spädisar napp, och det är inte heller våran tanke från början. Men visar det sig att 23:an är en snuttunge så känns det bra att inte stå utan. Samma sak med nappflaskor, jag hoppas kunna helamma, men funkar inte det så vill vi ha flaskor hemma utifall att. Dom lär ju bli använda längre fram om inte från början.

Sen har vi inte heller handlat "förbrukningsvaror" såsom blöjor och apoteksprodukter eller det lilla som ska handlas till mig. Det hinns, det hinns. Förhoppningvis tänker ju den lilla rackaren stanna i magen i åtta veckor till.

4 kommentarer:

 1. Inte mycket kvar att shoppa nu! och inte speciellt länge till bebis-leverans heller ;-)

  SvaraRadera
 2. Åh så spännande, närmar sig nu :) Så glada för er skull!

  SvaraRadera
 3. Linda21:12

  Köp sånna där flaskor utan farligt gift. Vet att Esska eko är giftfria, men det finns fler, googla! Men Eska sälja här på Ica så de är ju lätta att få tag på.

  På apoteket rekommenderar jag inotyol varmt, mkt bra till röda små rumpor! Verkligen bra att ha hemmma för de där minsta bajsar ju nästan gott. När de blir större luktar det mer o det märks på en gång. Minsta blir lätt röda helt enkelt.

  Roligt att den lilla snart kommer!!! Spännande tid ni har framför er! (jag har två, en på fyra o en på ett).

  SvaraRadera
 4. Em: Näru, snart är vi morsor båda två ;)

  Lina: Tack gulle du! :) Kanske vi ses på förlossningen? :D

  Linda: Tack för tipsen, ska kolla på vårat Ica om flaskorna finns där! Det ska bli så kul och mysigt när den lilla behagar att anlända :)

  SvaraRadera