tisdag, oktober 12, 2010

Uttråkad söker sysselsättning

Jag försöker lära mig att ta det lugnt utan att drabbas av panik. Men det är ju så jävla tråkigt att inte göra någonting! Darling tyckte att jag skulle låta bli att städa badrummen och bara ligga på soffan med en bok. Är han tokig karln? Morgonpromenaden och badrumsstädningen är det som hållit mig vid mina sinnes fulla bruk i dag. Jag berättade för honom att jag hittat ett paket jäst i kylskåpet vars bäst före datum är just idag, "-Så jag måste ju baka något". Han menade att det kanske inte skulle vara så förfärligt om ett paket jäst blev dåligt och blev hänvisat till soptunnan.

Min dag so far:
Morgonpromenad
Dusch
Långsam frukost tillsammans med Vi i Villa och Buffé
Städa badrummen
Ligga på soffan med datorn som sällskap
Äta lunch
Klicka hem en skötväska

Just det, så går det när man blir rastlös. Internetshopping, den uttråkades bästa vän. Tur för plånboken att Sandra och pojkarna kommer förbi imorgon! Skötväskan förtjänar ett eget inlägg, för den är ett sånt riktigt kap.

2 kommentarer:

  1. Usch vad jag känner igen det där med rastlöshet... även om jag har har haft så himla ont en del dagar att det bara inte har funkat å hålla igång. Och nätshoppingen! Den är livsfarlig. HUR ska jag kunna låta bli?

    SvaraRadera
  2. Sandra19:08

    Jag har inte ens någon i magen som vill ha en del av min energi och ändå orkar jag inte ställa till med bakverk eller promenader. Hmmm, något står inte rätt till. Jag måste vara drabbad av latus-bacilluskus-slöus. :S

    SvaraRadera