tisdag, oktober 12, 2010

Intressekonflikt på Kullenvägen 10

Det råder en intressekonflikt här hemma angående utrymmet i våra frysar. Vi har en stor frysbox, och två kombinerade kyl/frys-skåp (man kan ju fråga sig varför vi har två identiska skåp ståendes bredvid varandra, men det kan bara bostadsrättens tidigare ägare svara på). Igår när fyra limpor och en plåt med kladdkakeformar skulle in i frysboxen visade det sig vara knökfullt, och jag som städade ordning där för inte så länge sedan och då nästan hamnade vilse för att det var så ekandes tomt.

Skogens konung har alltså med blixtens hastighet tagit över utrymmet för mitt just nu största intresse-bakandet. I båda frysskåpen är det knökfullt av bröd, bär, färdiglagade matlådor, glass, övriga frysvaror samt fjolårets kött. Vart ska jag förvara bakverken? Det här börjar mer och mer likna en kamp mellan manligt och kvinnligt, döda oskyldiga men goda djur mot att stå vid spisen och baka bullar.

Nåja, jag får väl helt enkelt äta upp allt jag bakar på en gång. Om inte Darlingen hinner smaka kanske han lär sig att dela med sig av utrymmet i frysen! Hehe!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar