torsdag, oktober 28, 2010

Darlings drömmar

Jag har drömt en ynka dröm om 23:an sen han/hon blev till. Den handlade kort och gott om att jag jobbade till stängning 19.10, Darling hämtade mig och vi åkte in till förlossningen. Klockan 22:00 satt jag nyförlöst hemma i soffan och ammade, och insåg att jag var tvungen att ringa chefen och berätta att jag inte skulle komma på jobbet dagen efter. När jag vaknade efter en god natts sömn så hade bebisen blivit en hamster. Vaknade med en aningens panik i kroppen och insåg att det var en dröm. Puh.

Darling däremot, han drömmer titt som tätt om detta barn, och varenda gång så är det en liten tjej som kommer till världen. Sist (i helgen) drömde han att vi var goda vänner med McDreamy från Grey's Anatomy, och han erbjöd mig att göra ett kombinerat kejsarsnitt/fettsugning. Darling tyckte att det var en skitdålig idé, vad finns det att suga bort liksom, men jag insisterade. Så blev det en tjej som kom till världen genom kejsarsnitt med tillhörande fettsugning, dock var hon drygt en meter lång och kunde stå själv, så jag kanske gjorde rätt val ändå där i drömmen.

4 kommentarer:

 1. Huj vilken bautabebis! Så stor får vi hoppas att 23.an inte är.

  Jag drömde nu senast att jag kunde se Ettans ansikte genom skinnet i magen. Att hon hade stora ögon och jättemycket blont hår. Och huvudet var gigantiskt! Som hela magen. inte riktigt avslappnande.

  SvaraRadera
 2. Idag fick vi äntligen komma hem :))

  SvaraRadera
 3. Sandra19:39

  Hahahahahaha, jag gillar Crilles fantasi i drömmarna :). Kram

  SvaraRadera
 4. Em: HU, det lät läskigt! Då var min hamsterdröm lindrig! :)

  Anna: Så skönt att få komma hem och vara "ifred" :)

  Sandra: Han är ju lite tokig ;)

  SvaraRadera