söndag, oktober 24, 2010

Lugn söndag, precis som det ska vara

Eftersom älgdräparna avslutade årets säsong igår då svärfar prickade en kalv så har det varit mys på schemat hela dagen. Först hemmavid, sen besökte vi Darlings farmor där det mest diskuterades 23:an. Hon är övertygad om att det blir en tjej som kommer väga 3200gram och gillade vårat förstahandsval av både flick- och pojknamn. Sedan besökte vi Darlings mormor, och även där stod magen och livet däri i fokus. Hon tror dock på en pojk, så nån av dom kommer ju ha rätt! Efter en kaffekopp och surr hos henne fortsatte vi surrundan hos Kajsa, Daniel och Sally.

Vi har inte prickat in något besök hos dem sen de började renovera i sitt hus och inte hade hunnit flytta in. Nu hade det hänt massor och det har blivit riktigt fint! Blev väldigt sugen på att göra om lite i köket när vi kommit hem, det blir fort så när man får ideér och inspiration från andra.

Kams till middag, och jag är mätt som en jag vet inte vad. Nu blir det nog ett kvällsbad och en film i sängen. Imorgon stundar lång jobbdag från 8-19, jag vet någon som kommer vara mör imorgonkväll. Och då ska det packas älgkött eftersom Darling ska iväg och stycka direkt efter att han slutat jobbet. Thank god för ledig tisdag!

1 kommentar:

  1. Sandra21:24

    Och nu vill jag ha en förklaring på vad "Kams" är? :) Har precis kommit hem från mamma och pappa, en skön och avkopplande helg men jag tänkte i bilen på vägen hem vad jag saknar våra parmiddagar enormt mycket. Timmarna går ju så fort under mina besök numera :(. Kramar

    SvaraRadera