torsdag, november 03, 2011

Liten stol till liten tjej

Den här tjusiga korgstolen fick Astrid från en av våra grannar när han skulle flytta för ett tag sedan. Planen är att spraymåla den, men ska vi köra på ett säkert kort och välja vitt, eller ska vi vara lite mer wild and crazy kanske?

Är det nån som har erfarenhet av den här typen av målning och kan berätta om det är en bra idé eller inte att gå loss med en sprayburk?

Published with Blogger-droid v1.7.4

9 kommentarer:

  1. Det går säkert jättebra att spraymåla, fast jag har inte så mycket erfarenhet av just korgmöbler! Målar ofta men det har alltid varit med pensel och roller.
    Kul att testa sig fram är det i alla fall.

    Annars blir stolen säkert fin med en färggrann dyna, om ni inte vill testa med sprayfärg. :)

    SvaraRadera
  2. Det går finemang och spraymåla rotting :-) Letar själv efter begagnad likvärdig stol till Mileons rum!

    Ja, det ska kännas bra och rätt - vilket tyvärr inte börjar göra. Tycker jag ger mer av mig själv än vad jag får tillbaka av somliga. Så då blir jag inåtbunden och skriver inte på det vis jag önskar jag gjorde.

    SvaraRadera
  3. Anna J10:40

    Jag tycker du ska köra nån knallig färg :) Hmm kan bero på att jag är sugen att köpa några gamla stolar och måla om i diverse färger :)

    Undrar också om man kan använda sprayfärg på rotting :) Tänker på babykorgen (korgarna) Vi har två helt plötsligt :D Hittade en typ gratis på Arcus-loppisen, på hjul som vi ville ha från början :)

    SvaraRadera
  4. Åh! En sån stol hade jag när jag var liten! Ska se om jag inte kan leta upp nån bild ;)

    SvaraRadera
  5. Jag har ingen erfarenhet, men tänker att det nog är enklare att måla om vitt till nåt annat kul om du ångrar dig, än tvärtom.

    SvaraRadera
  6. Agneta20:35

    Måla den vit är mitt tips :) Jag fick en sån av farmor och farfar när jag var liten, åh såklart var den målad cerise och jag var så glad när jag fick den, varje minfavoritfärg. Nu drygt 20 år senare hade jag uppskattat en vit kan jag säga :)

    SvaraRadera
  7. Jag tror den blir superfin i vit och kanske med en färgad kudde på. Men jag vill egentligen rösta på att go bananas och spraya den i någon glad färg!

    Sv: Ja de senaste tre åren har varit superhäftiga. Hmm, om tre år... Då är barnen 3 och 5 och jag tror vi bor kvar i huset och håller på att leta efter villa. Jag jobbar kvar där jag gör och är lycklig med mina två barn och min MAN Dennis. För, ja DÅ ska vi vara gifta minsann. :)

    SvaraRadera
  8. Anna: Tror att det får bli vit med knallig färg på dyna, annars blir det väl en himla massa omsprayningar då jag vill göra om stup i kvarten ;)

    Det verkar bara vara o spraya, och vad bra att ni hittade en på hjul :) Gjorde ni några andra fynd? :)

    Agneta: Haha, du får spraya om den till vitt :) Tror att det får bli vitt med färgglad dyna, lättare att byta ut då jag gör om lite då&då :)

    SvaraRadera
  9. Anna J22:24

    Låter som en bra idé...man får ju en ny favoritfärg tre gånger om året ungefär ;)

    Hmm det var dåligt med fynd faktiskt. Edvin fick en slags traktor med ett släp fullt av djur, självklart kan den ju göra en massa ljud + även köra iväg själv. Mycket uppkattad om än lite läskig =) Tyckte det var mest massa skabbiga urtvättade kläder och trasiga leksaker. Men en trevlig barnfri dag hade vi =)

    SvaraRadera