tisdag, november 01, 2011

November-en nyttigare månad

Emve och Carro inspirerar till en nyttig månad. Tanken har funnits där i bakhuvudet då det blivit lite för mycket godsaker den senaste tiden, kroppen gillar det inte men det gör mina smaklökar.

Snart är vi framme i December och jultider, frosseriårets höjdpunkt. Min mage blir nog väldigt glad över att få vila upp sig innan det är dax för knäck, skumtomtar och alla kakor som hör julen till.

November får därför bli en nyttigare månad! Darlingen är med, men har fått in några undantag. Nötter är okej, han får fika om vi åker bort och blir bjudna, på jobbet eller om vi har gäster. Och digestivekex klassas inte som kakor. Jag vill gärna ha enad nyttighet på hemmaplan så jag går med på hans villkor. Misstänker att han kommer bjuda hem gäster så fort han blir sötsugen. Inte mig emot dock, jag älskar att ha folk på besök!

Är ni med? Haka på!

5 kommentarer:

  1. Tänk då har vi båda två "pojkflickor"
    Vilken tur att ni ska hit på söndag för då får ni fika :-)

    SvaraRadera
  2. Ramlade in här genom en annan blogg o tänkte bara säga hej! Hej, o vilket fint namn eran dotter har. Har själv en liten Astrid :-)

    SvaraRadera
  3. Therese21:37

    Jag har kört sen i förrgår med att slopa bakverk/godis/chips/lättdryck och såntdär sötslisk, går över förväntan. Önskar bara jag hade en sambo som var lika peppande som din, min faller för trycket lite väl ofta :P
    (Jag har dock ett undantag och det är Leilas födelsedag i slutet av månaden) Får se hur länge man pallar :)

    SvaraRadera
  4. Jag har ju haft hela oktober som en nyttighetens månad. Och det har gått så otroligt bra! Det trodde jag inte, som den gottegris jag är. Ska fortsätta in en bit i november åxå, men sen fyller man 25 och då blir det massor med fika! Men jag vet faktiskt inte om jag längtar, känns som att man kommer förstöra allt man åstadkommit hittills

    SvaraRadera
  5. Therese: Heja heja! Haha, Crille är nog mer motvilligt okej till det hela ;)

    Klart du måste få fira Leilas födelsedag ordentligt! :)

    SvaraRadera