tisdag, november 08, 2011

Wordfeud

Har varit fast i detta beroendeframkallande spel ett tag nu, men varit rätt passiv. Nu har beroendet blossat upp igen, hjälp så kul det är! Kan dock inte påstå att jag är någon starkt lysande stjärna, jag spårar ur så fort. Har jag ett n, c och ett p till förfogande så ska det givetvis bli NATIONALENCYKLOPEDIN, vilket inte är så lätt alla gånger, kanske rent utav omöjligt. Och så slutar det med ett ord på tre bokstäver och lika många poäng. Typ.

Blir dock fnissigt nöjd när jag lägger roliga ord, även om de inte ger så bra med poäng. Sara gav mig en käftsmäll med FIKON på 70 poäng (visst var det så mycket Sara?). Svarade med BÄVER, vilket inte gav så mycket till poäng men var kul ändå.

En sak som dock kan irritera mig är när ord från SAOL inte gills, men andra konstiga hittepå-ord går utmärkt. Och ni som använder lexikon-SKÄMS PÅ ER!.

Vill ni ha någon att ge storstryk så lägg till hannovsky, eller lämna erat nick i kommentarsfältet så lägger jag till er!

9 kommentarer:

  1. Maken öppnade vårt senaste spel med att lägga nått fjant ord som blev 168 poäng. Som första drag liksom. Då är det inte så roligt!

    SvaraRadera
  2. Haha, jo något i den stilen var det, men det hamnade ju på både dubbelt & trippelt ord om jag inte har helt fel, jag har också matcher när inget funkar :)

    Vill någon annan spela så heter jag ufojording på wordfeud

    SvaraRadera
  3. ååh wordfeud är ju så kul, men jag är rätt kass jag med så det kanske kan bli en jämn match mellan oss? :) jag heter carro.ahlin

    SvaraRadera
  4. Åh, det spelet är ju hur kul som helst och beroendeframkallande :) lägg till mig, haaannaaa :)

    SvaraRadera
  5. Jag har ju just börjat spela, ska försöka ge dig en match!

    SvaraRadera
  6. Carro19:52

    CarroB87, lägg till mig så spelar vi (jag är inte alls beroende av det... ;))

    SvaraRadera
  7. Det är riktigt beroendeframkallande, kanske snart är dags att lägga in sig på ett hem för oss som spelar för mycket ;-)

    SvaraRadera
  8. Martin Johansson12:07

    Det finns en ny jättebra fuskapp till Wordfeud på android market! Wordfeud Mastermind heter den och man behöver varken skriva in brickor eller bonusrutor eftersom den gör allt automatiskt. Jag har inte förlorat ett enda spel när jag använt den appen. :) Den kan knappt jämföras med de andra dåliga fusken. Måste ses! http://www.youtube.com/watch?v=ACSrRw6YF7E

    SvaraRadera
  9. Martin: MEN DET ÄR JU FUSK!

    SvaraRadera