måndag, november 28, 2011

Skador åsamkade av julkortsfotografering

Inatt har det fallit lite snö och vi blev glada alla tre över att få se det vita täcket över världen utanför fönstret. Snälla snön, du kan väl stanna nu?

Planerna för resten av dagen är att åka till badhuset och sedan storhandla, det ekar lite tomt i kylen och börjar vara dax att starta igång med julbaket. Innan Astrid gick och sov sin förmiddagsvila fotade vi till årets julkort. Inte helt utan skador dock, den lilla klanten trillade på huvudet och fick en bula i pannan och den stora klanten rev ner ett gäng böcker på sin fot. Jag klarade mig och satt på behörigt avstånd med kameran i näven.

Passade på att framkalla lite foton samtidigt som jag beställde julkorten, har visst inte gjort det sen i juni, så det var på tiden. Framkallade hos Smartphoto som vanligt! Med koden xmas2011 får man fraktfritt, och så finns det en hel del andra erbjudanden som man kan läsa om på deras startsida. Nu är det spänd förväntan tills korten landar i brevlådan om några dagar!



Glad julunge!

2 kommentarer:

  1. Ni verkar överlevt dygnet utan Masse, skönt - då kan jag andas ut ;-)

    Gött o få äta i lugn o ro, och sova så gott! Det är du värd.

    Nu ska jag rädda katten ifrån Mileon som jagar honom konstant. Att det ska vara så kul!? :-)

    SvaraRadera
  2. Vad bra med fraktfritt! Jag tänkte beställa julkorten samtidigt med kalendrarna, men så visade det sig att de inte hade vanlig fotoframkallnig, så kanske testar ditt ställe.

    SvaraRadera