torsdag, november 03, 2011

Masse och Lucas läser Babar

Ikväll har vi haft sällskap vid middagsbordet av Jenny, Andreas och Lucas. Anar ni vilket ord som kommer nu? MYS! Just det. Darlingen hade kokat köttsoppa och bakat kladdkaka (vad var det jag sa?), hjälp så mätt jag fortfarande är.

Di små barna har ett helt annat utbyte av varandra nu än bara för ett litet tag sedan, det är så kul att de hängt ihop sen babymassagen då de var små larver som bara låg på rygg och sprattlade. Eller egentligen så har de ju hängt ihop sen i magen då vi gick samma föräldrautbildning, om man nu ska vara riktigt noga.

De satt så fint bredvid varandra i soffan och läste Babar innan det blev hemgång för gästerna och läggdax för Massen. Gulle!





"-Åkte dom i båten sa du?"

1 kommentar:

  1. Så söta och vilken fin pyjamas Astrid har!

    Sv: med ERGObaby kan du bära fram på magen, bak på ryggen och även på höften! Himla fiffig. Och så har den en sovhhuva som man knäpper fast så är det lungt, mysigt och huvudet hänger inte och slänger! Axelbanden är breda och bra stoppade så dom är behagliga på axlarna. Sen bär du mest på höfterna så man bär behagligt hur länge som helst! Rekommenderas varmt!

    Jag är som i valet och kvalet om avvänjningen och hur vi ska göra... Hon blir så hysterisk tillslut, då hjälper inget och hon ger sig inte. Ska stöta och blöta alla tips vi fått och komma på nått som vi tror på:] Än så länge håller vi ut, natten som var var aningen bättre så vi hoppas!

    SvaraRadera