lördag, februari 14, 2009

Allastjärtansdag

Ingen olycka drabbade mig trots att det var fredag den trettonde igår! Helt makalöst! Däremot en hel del vardagslycka då det gick kalas att dela ut CV'n, vädret var otroligt vackert, Palina kom förbi på snabbvisit och träningen gick bra. Väl hemma blev det god middag och jag bakade en smarrig chokladrulltårta som avnjöts framför Let's dance.

Rulltårta förresten, finns det något mer pensionärsaktigt bakverk? Jag kände mig verkligen som en farmor när jag stod där och rullade efter konstens alla regler. Mormor kallade iofs oss för "den nya tidens pensionärer" för inte så länge sedan, jag antar att hon hade rätt.

Allastjärtansdag idag dessutom. Den firar vi INTE iår, fast jag köpte Darlings favoritblommor (liljor) istället för tulpaner, och jag köpte en liten kärleksgåva till honom igår (ett mangodoftande ljus i en burk som det står "you are the sunshine of my life" på), men det hade ingenting med alla stjärtans att göra! Man kan väl för bövelen vara kära och snälla mot varandra alla dagar året runt tycker jag. Bitter? Nä!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar