tisdag, februari 17, 2009

Nattöppet på Bokia!

Jag avskyr reklam, bara massa skräp att bära iväg till återvinningen. En gång av hundra läser jag allt som dyker upp i brevlådan, och jag skulle gott kunna klara mig utan den. I höstas när vi var iväg till Turkiet och Darling sen jagade och var borta under veckorna så satte jag en "Ingen reklam" skylt på brevlådan och jag var nöjd och glad. Sen kom Darling hem, och helt plötsligt var lappen borta, han skyllde på att det blåst ovanligt mycket men det gick jag inte på.

Jag kan för allt i världen inte förstå min kära sambos besatthet av reklam? Okej, besatthet är kanske att ta i, men han älskar att läsa allt skräp som dimper ner. Igår fick jag dock syn på en kvadratdecimeter av ett raklamblad som fångade mitt intresse, Bokia ska ha nattöppet 24/2.

Varför i hela fridens namn jag tycker det är intressant? Skulle det inte vara kul att köpa böcker mellan 00:00 och 01:30? Lätt att jag ska dit! Darling skrattade och frågade om jag varit in på Bokia i Boden nångång, och det har jag, en gång när vi skulle köpa kartplast. Han fortsatte skratta och påminde mig om att butiken är ungefär lika stort som vårat kök (sant-men oväsentligt). Varför inte handla böcker mitt i natten? Klart man ska! Dessutom så är det rea, och vem vill inte handla billigt?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar