söndag, augusti 28, 2011

Astrids första möte med en häst

Vi promenerar in till stan för att kolla på en overall till den lilla. En fin pålle kom fram till oss och fick smaka lite gräs, Astrid var väldigt intresserad och släppte den inte med blicken.

Pappan som är allergisk fick stå på behörigt avstånd och vara fotograf.
Published with Blogger-droid v1.7.4

4 kommentarer:

 1. Iiiihh, hästar är läskigt stora varelser. Jag gillar nog mer hästar i miniatyr, som typ föl eller ponnys. Kul att du och Astrid var så modiga!

  Snyggt jobb med trappen förresten. Det blev ju fint med en halv spaljé. Jag kan tänka mig att det är en lättnad nu när ni slipper vara oroliga för att hon ska trilla i den och slå sig.

  SvaraRadera
 2. Spännande möte! Bloglovin har för övrigt fått nåt ryck med din blogg & hävdade helt plötsligt 41nya inlägg, eftersom jag läst fram till barnsäkringen av trappan tror jag dock på 2 nya, skumt ändå!

  SvaraRadera
 3. Hästar är ju så fina, så det förstår jag att Astrid spanar på dem så nu ;-) Mileon är inte intresserad alls, bara katter som gäller just nu till mammans förtret. Skulle lätt inkvarterat en ponny på gården om han hade intresset, ha ha!

  Trappen blev ju jättebra, skönt o ha barnsäkrat den. Snart dags att försöka sig på nå liknande ombyggnad för att kunna fästa en grind nertill.

  SvaraRadera
 4. Vilket mysigt möte med en häst. Cornelia har hittils bara träffat hundar och katter, men hundarna är ganska läskiga när de vill komma fram och pussas ;-)

  SvaraRadera