måndag, augusti 08, 2011

Jag saknar magen!

Det är så svårt att föreställa sig att jag haft den där badbollsmagen, när jag kollat på kort idag börjar jag fundera om vartenda ett är photoshopat. Älskade, underbara och fina magen! Fick under större delen av graviditeten höra att jag hade en "SÅÅÅ LITEN" mage, och varje gång blev jag ledsen och arg. För att sitta på min kropp var det en rejäl bula, och beskyddarinstinkten flyttade in så fort plusset visade sig. Man är fan inte allmän egendom bara för att man är gravid, och allmänhetens rätt att bedöma ens kroppsstorlek är bullshit.

Min mage var inte för liten eller för stor, den var alldeles perfekt för Astrid och mig. Sådetså!Nog var det skillnad alltid!

6 kommentarer:

 1. Förstår att du saknar den!
  Det är mysigt.
  Men vet du? Det är bara att ge det några försök till.. ;)

  SvaraRadera
 2. Det fick jag också höra, jäääämt! Man blir så ledsen. Jag tycker inte du hade luten mage, och det tycker jag inte att jag hade heller. Vad tusan, jag gick upp 19kg!!! :)

  SvaraRadera
 3. Jag fick höra samma sak och blev sjukt less på det... :/ I början efter förlossningen så saknade jag inte kulan alls, men nu börjar jag känna lite saknad efter den. Speciellt när jag ser på bilder från graviditeten... :)

  SvaraRadera
 4. Jag saknar oxå magen ibland. men jag fick höra att magen var såååå stor hela tiden, lite jobbigt då jag ibland kände mig klumpig o ful, utan att behöva höra hur tjock jag var...

  SvaraRadera
 5. Anonym16:37

  du, jag tycker den var rätt stor!
  /Jess

  SvaraRadera
 6. Jess: Jag tar det som en komplimang! :)

  SvaraRadera