fredag, augusti 26, 2011

Fredagsbuketten

Adele i högtalarna, ett stort vattenglas, en liten skål med sötmandel och senaste numret av Mama i knät. Nu saknas bara fredagsbuketten, sen så skulle det vara perfekt! Den traditionen föll lite i glömska efter att Astrid kom, först var vi försiktiga med allt doftande för hennes skull, och nu blir det bara inte. Efter att Darlingen slutat jobbet åker han raka spåret hem, och om jag och Astrid är på stan så glömmer jag alltid bort det.

När jag börjar jobba igen så ska jag ta mig i kragen, då är jag ju likaså på stan innan jag ska åka hem. Älskar att ha blommor hemma, och favoriten just nu är buketter med en och samma blomma, inte blandat. Tulpaner är självklara på våren, nu är jag sugen på rosor, några liljor eller kallor. Där har ni ett tips förresten, kallor står sig sjukt länge!

Hur resonerar ni? Är snittblommor onödigt eller en humörhöjare?Den här fina buketten kom granntjejerna med då 23:an just flyttat in i magen. Det känns som att vi firade hennes inflytt varje dag tills hon flyttade ut..haha!

4 kommentarer:

 1. Anonym19:32

  John kom minsann hem med rosa rosor och ett doftljus igår, de var väldigt fina och rekommenderas!
  /Jess

  SvaraRadera
 2. Jag tycker att blommor till helgen är riktigt trevligt, men jag är lite dålig på att komma ihåg att köpa det. På våren är det lättare då det är tulpansäsong och det är tulpaner på varje affär.

  SvaraRadera
 3. Jess: Åh, jag måste nog få Crille att bli influerad av John..Eller så är det jag som måste bli influerad av dig ;)

  SvaraRadera
 4. Vad trevligt med en fredagsbukett! Visst kanske det är lite onödigt, men definitivt en humörs- och trivselhöjare!!

  SvaraRadera