lördag, augusti 27, 2011

Barnsäkrat trappen

När vi flyttade in var vår furutrapp klarlackad, och det fullkomligt skrek FULFURU när man kom in genom ytterdörren. Efter en jäkla massa slipande, betsande och målande blev den fin, och vi tog bort spaljen mot ytterdörren för att få det mer öppet. Det har funkat kanon och varit fint, men så kom ju våran lilla trappklättrare till världen..

Nu har spaljen blivit sågad på hälften, vitmålad och tillbakasatt för att ge stöd åt en barngrind. Risken att den lilla ska trilla i trappen är nu utrotad med grindar både uppe och nere. Och det blev ju inte så tokigt!

Grindarna har vi köpt på Biltema, 259 för själva grinden och 69 för förlängningsdelen.5 kommentarer:

 1. Snyggt både som ni hade innan och som nu har nu ;)

  SvaraRadera
 2. Men stackars Astrid, nu kan hon ju inte klättra i trappen längre... hehe

  Det blev ju riktigt bra i eran trapp, förstod inte riktigt tidigare hur ni skulle göra, men nu är det fortfarande luftigt fast ni har en halv spalje.

  Hur gick det med bilen igår?

  Kram

  SvaraRadera
 3. Det var snyggt både innan och efter!

  SvaraRadera
 4. Det här är vår inspiration till hur vi ska omvandla vår fulfurutrapp! Är jättefint! Har du några tips? Minns du vad ni använde för färg och kulör på betsen? Slipade ni mycket? Hur lång tid tog det innan ni kunde gå i trappan?

  SvaraRadera
 5. Tack för tipsen :) vi köper all färg på colorama så vi får passa på att höra med damen där om betsen och visa bilden på er fina trapp!

  SvaraRadera