tisdag, augusti 09, 2011

Fasterhäng

Här startade dagen klockan 6 imorse, Lillan fick då komma till våran säng och så hann vi mysa alla tre innan pappan åkte till jobbet. En underbar start på dagen!

Idag ska vi iväg till stan och träffa andra mammor&bebisar, har startat en grupp på facebook där jag först samlade de jag hittade från föräldragruppen och babymassagen, och sedan lägger vi alla till de vi känner med bebisar födda 10/11. Kan nog bli riktigt bra det här, idag tror jag vi blir tio stycken sammanlagt (5 mammor och 5 bebisar alltså). Skulle vara kul om vädret blev bättre så vi kan hänga en stund i lekparken också.

Faster Ebba är här och hälsar på, Astrid är mycket nöjd med all uppmärksamhet och alla kramar hon får. Ikväll ska vi nog kolla film och mysa, Darlingen hade kollat in nån film han väldigt gärna vill se.2 kommentarer:

  1. Vilket bra intiativ! Hoppas att ni får en tredag dag :)

    SvaraRadera
  2. Kul initiativ med babyklubb! :) Kanske formas blivande vänskaper bland kidsen också! :)

    SV: Vi blev inte superförvånade över giftermålet eftersom de inte lärt sig rensa googlehistoriken på sin dator och det dök upp äktenskapslicens o vigselringar som sökord. Så vi anade att nåt var på gång.

    Och två morgnar i rad har det luktat skön höst i luften här i västsverige. Dagarna är åskiga o regniga.. imorgon blir det ett sjödopp o kvällsbastu. Man vet aldrig när det plötsligt blir kallt på riktigt. Och Ötå hade 0,4 i morgontemp en av helgdagarna. Hösten är på ingång. I like! :)

    SvaraRadera