onsdag, augusti 17, 2011

Välkommet men ovanligt regn

Nu är regnet här, och inte bara det blöta som faller från molnen, utan här på Kullenvägen 10 regnar det PENGAR! Annonsen vi la ut på blocket igår har hittills gett 1300 kronor (trots särskrivning, kors i taket), häromdagen kom en bonuscheck på 100 kronor från Bodyshop och idag kom det 50 kronor vardera i bonuscheckar från Ica och H&M.

Bonuscheckar alltså, I love it! Det känns som att man får saker gratis när man använder dem vid betalning, jag blundar rätt bra för det faktum att det egentligen är återbäring från de hundratals kronor man redan spenderat i just den affären.

Med Buffé, Ica's stamkundstidning, följer det alltid ett blad med eventuell bonuscheck och rabatter på "mina varor", vilket är varor de registrerat att man brukar köpa. För vår del är det ofta en skäms-lista, med rabatter på glass, chips, mörk choklad, läsk och liknande varor. Idag såg det något bättre ut med laktosfri crème fraiche, frysta bär, deo, cheez doodles, tacosås, lättdryck, blöjor/tvättservetter från Pampers och mörk choklad.

Allt låter logiskt, bortsett från Pampers, deras blöjor använde vi när lillan hade stlk 1, men efter det håller vi oss till Libero som passar hennes kropp och hud mycket bättre. Köpte förresten ett paket Up&Go från Huggies, GÖR INTE SAMMA MISSTAG! Men det hör inte hit, det får bli ett annat inlägg.

Pengaregn var det ja, let it rain, let it rain!


2 kommentarer:

  1. Det är härligt med bonuscheckar, jag resonerar som dig att jag handlar gratis då ;-) Man ska inte vara så petnoga...

    Härligt att ni blir av med era saker på blocket! Extra pengar sitter ju aldrig fel!

    SvaraRadera
  2. Hahaha, bra, då hinner jag träna lite till innan det är dags ;)

    Hoppas ni har haft en fin dag :)

    SvaraRadera