tisdag, augusti 16, 2011

BVC-besök med cirkusdjuret

Idag har vi varit på BVC för besiktning och skryt. Det var särdeles lätt med det senare idag, då Annika frågade vad som hänt under sommaren sedan vi sist var dit för två månader sedan. Hon har ju utvecklats i raketfart under den tiden, och var inte blyg för att visa upp sina nya färdigheter. Direkt jag satt ner henne på golvet så kröp hon runt och sedan fram till min stol och ställde sig upp. Precis som ett cirkusdjur i manegen, och publikens jubel visste inga gränser. Typ.

"-MEN ASTRID! Jag tror inte mina ögon, ställer du dig upp SJÄLV?"

Hon är ju väldigt svag för beröm, och bjöd således på ett fint flin som svar på Annikas fråga. Jag och Darlingen sträckte ordentligt på oss, tänka sig att vår dotter tycks ha fått lika högt IQ som hennes föräldrar sammanlagt besitter. Fast iofs kanske inte IQ har något med motoriska färdigheter att göra? Skit samma, stolta var vi ändå.

Mätstickan visade 70.5cm och vågen 7600gram, vilket blir en ökning på 5cm och 1235gram. Heja Masse, all den där pastan du slukar med god aptit tycks göra gott. Nu ligger hon precis över linjen för medel på längdkurvan och hoppade upp ett hack till linjen under medel på viktkurvan. På huvudomgånget ligger hon på kurvan under medel med sina 43.2cm, det har jag aldrig tänkt på tidigare.

Har tänkt att det är mer intressant med vikt och längd och trott att hennes huvud ska ligga över medel men inte funderat mer på det. Jag trodde min unge hade en stor skalle med massor av kunskap, men det verkar som att hon komprimerat den i sitt pyttehuvud..Inte vrider och vänder jag väl allt till hennes fördel? ;)Fin imitation av en snigel

3 kommentarer:

 1. Duktiga Astrid! Härligt att hon ökar som hon ska och att hon visar sina moves!

  Verkar tyvärr inte bli nån date i veckan, törs inte riskera att vi smittar Astrid med Cornelias fula prickar :-(

  SvaraRadera
 2. Anna11:22

  Åh stora tjejen nu :) Men syntes ju allt att hon fått lite knubbislår.

  Och Edvin får passa sig på riktigt nu, han leder ju bara med 1,5 cm och några hundra gram nu!

  Mina mammor har börjat jobba igen...trist! Både jag och Ed hade behövt lite social stimulans i detta regnväder :)

  Hopaps ni får trevligt idag, Kram!!

  SvaraRadera
 3. Anna: Ja, nu får han passa sig för påflugna Astrid :P Vi får hänga gäng nån dag! Kanske babysången börjar på Kulturens Hus snart? Vi får hålla koll :) kram på er!

  SvaraRadera