söndag, augusti 07, 2011

Syns det att det är synd om mig?

Jag har blivit stucken på armen av en geting som verkar bo i vårat förråd med sina kompisar. Det gör ont och Darlingen tar hand om mig. Tur att jag har en blivande sjuksyrra till syster som har koll på sånt här!

Nu diskuteras här hur vi ska bli av med de små jävlarna, mig muckar man inte med..Och det är ganska synd om mig! Darlingen får nog vara hemma för vård av sambo imorgon..
Published with Blogger-droid v1.7.4

3 kommentarer:

 1. Ajjj!

  Jag förstår att du vill bli av med de små asen... Hörde av en kompis som hade problem med getingar att Anticimex hade sagt att getingarna sover efter 12 på natten så då kan man plocka boet. Min kompis och hennes sambos insats involverade nån hockeyklubba, sopsäck, hjälmar med visir och en jäkla massa kläder... hahaa!

  SvaraRadera
 2. Jag har läst ikapp mig nu efter nästan en veckas frånvaro och jag blir så ledsen när jag läser om din mamma och mormor :( Hoppas allt reder sig och blir på bästa sätt, många många styrkekramar till dig och er!
  Man vet inte vad man ska säga sådana där gånger, men jag tänker på er!

  Kramar från oss!

  SvaraRadera
 3. Aj, det gör så jädrans ont när getingar sticker en :-(
  Jag kan rekomendera er att ringa till Anticimex, vi hade problem med getingar förra året och de kom ut dagen efteråt för att spraya. Jag var då höggravid och de sa att de prioriterade barnfamiljer!

  Om ni har huset försäkrat i folksam så vet jag att det är helt gratis, vi har aldrig behövt betala nåt. Det de på anticimex behöver veta är erat försäkringsnummer som ni har (det på folksam)

  SvaraRadera