onsdag, september 19, 2012

Bloggen-en slags babybok

Det finns många anledningar för mig att älska min blogg. Jag kan hålla familj och vänner som befinner sig på avstånd uppdaterade om vad som händer vårat liv, ni lämnar kloka, roliga, peppande kommentarer och diskuterar saker med mig och jag får utlopp för skrivklådan i fingrarna. Men inte nog med det!

Den fungerar även som någon slags dagbok som jag kan kolla tillbaka i, snart 6.5 år har jag bloggat på den här adressen. Just idag fick jag väldig nytta av arkivet, det fanns nämligen vissa luckor att fylla i Astrids babybok, och alla frågetecken om hennes utveckling kunde jag lösa genom att googla på bloggen. Perfekt, nu ska jag fylla i det som saknades innan jag tappar bort den lösa lappen där jag skrivit upp att hon klappade händerna vid 10 månader, fick sin andra tand vid 9,5 månad och en massa andra världsliga saker.

Vi köpte en bok till henne redan då hon befann sig på insidan av magen, och började fylla i under graviditeten. Sedan fick hon en till i julklapp, och jag kan säga att det varit lite övermäktigt att fylla i två böcker parallellt. Igår köpte jag en bok till Åttan, så snälla släkt och vänner, köp ingen babybok för allt i världen. Då kommer ni sakta men säkert driva mig till galenskap. Ska visa er senare vilken det blev till Åttan, den är så fantastiskt rolig och fin!


Första bilden som någonsin lades upp på bloggen!
Hanna 18 bast!

2 kommentarer:

  1. Häftigt att du bloggat så länge på samma ställe. Själv är jag inne på min sjätte eller sjunde blogg... Och inte är jag så bra på att skriva om Es utveckling, men jag har en kalender som jag fyller i varje dag vad vi gjort och där försöker jag att få med alla hennes framsteg.

    SvaraRadera
  2. Det är kul att kunna titta tillbaka.

    SvaraRadera