söndag, september 09, 2012

Sömntrubbel nu igen

Ingen älg blev pangad idag, men vi är på sätt och vis glada över det, för då fick vi hem pappan redan på eftermiddagen! Inväntade honom, sedan åkte vi och grattade Jenny som ju delar födelsedag med mig och således snart har bemärkelsedag. Smarrigt fika och trevligt sällskap hittade vi där, och Astrid började säga "-LUKAS" på vägen dit, tidigare har det bara varit "-KA". Helt otroligt hur det bara sprutar nya ord varje dag ur den där lilla munnen.

Vi har haft en bra helg, min raring och jag. Visst känns det i kroppen att det blivit för mycket lyftande och bärande, men jag trodde att det skulle vara värre. Hon har varit en riktig liten ängel, och det enda som gormat är läggningarna som nu är mindre roliga återigen. På eftermiddagen tog det mig 50 minuter att söva henne, och hon vaknade igen efter en halvtimme. Jämfört med att hon tidigare somnat själv på 5 minuter och kunnat sova 1-2 timmar, snälla rutiner, kom tillbaka!

Börjar bli lite nervös just inför hur det ska funka med sovande och tvåbarnslivet, kommer det bli ett galet kaos eller ska det rätta till sig? Hur ska det funka att sova fyra inne i vårat sovrum (Astrid kommer nu återigen in till oss om nätterna), kommer barnen att störa varandra? Det blir onekligen spännande att se..

1 kommentar:

  1. Vi sover stora delar av natten alla fyra i samma säng. Det går även om man inte sover jätte bra alltid. Sover djupast och skönast de första timmarna när vi oftast bara är två. Än så länge funkar det. Barnen väcker tack och lov inte varandra så ofta. Blir det långdraget har vi pratat om en extra säng intill våran eller att man får ta varsit barn. En i vår säng med Nils och den andra i Signes rum med Signe.

    SvaraRadera