onsdag, september 05, 2012

Den här dagen

Har varit en bra dag! När jag lämnade på förskolan så vinkade Astrid glatt med en spade och ropade hejdå, jag har bäddat i Åttans säng, vunnit 4 matcher i spindelharpan och "fick" mig en sittdyna till vagnen i The Buppa Brands galna outlet. På eftermiddagen blev det föräldragrupp, vi hämtade upp Astrid hos farbror Kocko som hämtat henne på förskolan, åt middag och sedan blev jag upplockad av Jenny och hennes svärmor för att bege oss till Marias tupperwareparty. Där beställde jag en till trio matlådor, blev sorgsen över att deras doseringsburk utgått ur sortimentet och nu har jag kommit hem och parkerat rumpan i soffan.

Ska bege mig ut i köket och leta reda på någon frukt, eller ska jag kanske göra en smoothie? Har fått galen halsbränna, och försöker komma på vad som ska vara skonsamt. Sen blir det nog lite Mad Men, eller kanske en film..

Så många svåra och världsliga beslut som måste tas!

4 kommentarer:

  1. Vad tycker ni om Mad Men? Jag älskar den serien! Självklart har Livan tid att hjälpa er =) Kram kram

    SvaraRadera
  2. skönt att hon inte har separationsångest längre : ).
    det här kyrkis, vad är det för något?
    gick förbi kyrkan nu ikväll i hopp om att hitta någon information, men icket.

    SvaraRadera
  3. Jag fick massa tips när jag hade halsbränna, kan tyvärr inte länka på mobilen, men titta på mitt senaste gravidinläggs kommentarer.

    SvaraRadera
  4. Usch för halsbränna! Det sägs att banan ska vara bra mot halsbränna, men för mig blir det värre om jag åt banan. Tror faktiskt inte nåt hjälpte, jag fick plågas ;). Hoppas du hittar nåt som i alla fall lindrar.

    SvaraRadera