tisdag, september 11, 2012

Vecka 39 (38+0)

Stundvis är jag vansinnigt less på att vara preggo, på ett sätt som jag aldrig kände med Astrid. Uttråkad, trött i kroppen och allmänt grinfärdig! Jag är så less på att dagarna oftast inte går ut på något vettigare än att eventuellt hänga lite tvätt eller plocka ur diskmaskinen. Eller sitta i soffan för den delen.

När jag åker till bibblo och lånar en bok, besöker MVC eller gör något ärende på stan så känns det som världens happening, men det kan jag inte göra dagligen. Då blir jag både luspank och invalid!

Tror att min betydligt positivare inställning till graviditetens sluttamp med Astrid hade att göra med att jag var så mycket piggare i kroppen och fortfarande jobbade vid den här tiden, jag är verkligen inte bra på att ta det lugnt eller vila mig i form. Men jag försöker så gott jag kan..


5 kommentarer:

  1. vacker-människa!

    SvaraRadera
  2. Känns inte helt optimalt att jag redan känner igen mig. Men förra gången mådde jag toppen från att jag slutade må illa till sista månadens ryggont. Nu har jag redan fått känna på andra krämpor. Och jag som hoppas på att kunna jobba nästan hela tiden ut den här gången...

    Hoppas att det inte blir så mycket övertid för dig!

    SvaraRadera
  3. Grattis på din dag, Hanna!

    SvaraRadera
  4. haha, astrid är en sköning där i bakgrunden!
    nu är det inte länge kvar : ).
    och det där med tvätt och disk kommer fortsatt att kännas som en bedrift även efteråt..skillnaden är väl att det känns som lyx att få ta sig tid till att göra det : ).

    SvaraRadera
  5. Det är inte långt kvar nu. Heja!

    SvaraRadera