Den såg inte dålig ut den där:) men som sagt, jag äter ju inte sånt längre *hrm*! än så lnge går det bra men som du sa så är det ju bara i början det kan vara svårt tills man kommer över suget.
Hur mås det nu i magen och med dig? inga känningar än så länge?
Välkommen hit! Här bloggas det om min vardag, i stort och smått. Familjeliv, glutenfri bakning, inredning, träning (eller kanske snarare bristen på) och annat ackompanjerat av bilder på mina gulliga ungar och tända ljus (dock inte i kombination av säkerhetsskäl).
Jag är mamma till Astrid och Elsa, sambo till Crille och sjuksköterskestudent med siktet inställt på att bli barnmorska.
farligt goda! Ser ut som stockhomskakor (ja jag kallar dem så) och dem älskar jag frusna - sådär lagomt upptinade. Mmm! :-)
SvaraRaderaHit med recept tack ;-)
SvaraRaderaHit med recept tack ;-)
SvaraRaderaRecept?
SvaraRaderaDen såg inte dålig ut den där:) men som sagt, jag äter ju inte sånt längre *hrm*! än så lnge går det bra men som du sa så är det ju bara i början det kan vara svårt tills man kommer över suget.
SvaraRaderaHur mås det nu i magen och med dig? inga känningar än så länge?
Mums va gott!
SvaraRaderaAnneli: Det är en vanlig kladdkakemuffin med dumle i och noblesse på :) Receptet var ingen höjdare, och dessutom glutenfritt :)
SvaraRadera