lördag, september 22, 2012

Familjebesök och plocka kottar.

På förmiddagen kom Darlingens familj (minus svärfar som är ute i älgskogen och idag fått skjuta första älgen från Molly!) och hälsade på. Vi har ätit lunch, surrat, fikat och så har det lekts en hel del med Astrid förstås. Jocke satte upp de saknade tapetvåderna med övriga som publik, så nu är det färdigt i sovrummet. Skönt att få det klart, och nu har vi ställt in själsängen och hängt upp mobilen med fiskar i taket ovanför.

I födelsedagspresent fick jag ett jättefint betonghjärta som passar perfekt i köksfönstret, och pengar som jag köpte ett regnställ för när vi åkte till Luleå på eftermiddagen. Hade provat ut det i butik, men när jag kollade på hemsidan idag fick jag se att det inte fanns kvar i min storlek, så därför fick jag eld i baken att hinna dit och köpa innan de tog slut. Nu kan jag allt vara ute i regn och rusk utan att bli blöt, tack så mycket!

Efter middagen gick vi ut och plockade kottar, tyckte att det blev himla fint till den här ljusstaken. Har länge trånat efter den från Höganäs, men plånboken gillade den från Ikea bättre.

Nu är Darlingen och Astrid ute på cykeltur till Ica där det skulle handlas lite smått och gott till morgondagens frukost, och jag gissar att det även följer med något gott till vår kväll i soffan. Ha en mysig kväll!


4 kommentarer:

  1. vilket fint hjärta.

    SvaraRadera
  2. Jag har också en sån där ljusstake - love it! :D

    De där AirWick luktar sköljmedel och jag tycker att det luktar supernajs! Dock öppnade jag hårt och började med tre pinnar (man reglerar doftstyrkan med dessa) men det var lite väl mycket så jag tog bort en pinne och vips så blev det massor bättre! :) Om det inte varit en glasbehållade i förpackningen så hade jag kunnat skicka en till dig, men jag kan definitivt rekommendera dem iaf! Och då är det doften "cool Linen & white lilac" jag testar nu... :)

    SvaraRadera
  3. Vad toppen med regnställ, måste också införskaffa ett men jag vet inte om jag vågar prova och shoppa nu...

    SvaraRadera
  4. Jo det är på storheden som HM har fått en ny lokal. Jag gillade den, längtar efter att få gå och strosa där själv utan vilddjuret ;-)

    Vilket fint hjärta!

    Tack vare dig så är nu mina fönster putsade och det känns så bra <3

    SvaraRadera