fredag, september 14, 2012

Lovely från Lagerhaus

Jag kunde bara inte motstå de här pappboxarna och kuddarna från Lagerhaus. De liksom bara skrek "-TA MED MIG HEM", och jag lyssnade så gärna. I den som är av mellanstorlek har jag värmeljus, i de andra två har jag inte kommit på något att gömma. Toppen med fina saker som dessutom fyller en funktion, i det här fallet förvaring. Det känns kul och skönt att få lite nytt och snyggt i vardagsrummet, vi kommer nog spendera en hel del tid i soffan framöver.

Det finns även en stickad kudde i samma stuk, en bricka och en filt. Dagen ut så är det 20% rabatt på ett helt köp på deras webshop, och handlar man för mer än 300 kronor så är det fraktfritt. Tips tips!



"-Ja bo här" säger Astrid och pekar på ett av husen,
"-Kocko bo här" säger hon och pekar på ett annat.

3 kommentarer:

  1. Jag måste skaffa hus. GISSA om jag ska fylla det med precis sånadär måste-ha-saker! :D 30 kvm är liite litet. Men å andra sidan har jag helt plötsligt dubbelt så många fönster som jag någonsin haft innan, även om två vetter in mot själva verkstaden ;)

    SvaraRadera
  2. Det skulle lätt kunna vara Nea som orsakade mina skavsår, men den här gången var hon oskyldig ;-)

    Vilka fina hus, har du de tomma eller sätter du in saker i lådorna?

    Klart att du måste anpassa städskåpet efter Astrid. Här behöver ni inte fundera på om ni ska använda Rut avdraget, för ni har ju redan Astrid ;-)
    Måste ta och lära upp Cornelia på hur man städar!

    SvaraRadera