lördag, mars 24, 2012

Blås bort alla bekymmer

Det känns ju sådär att vakna på fel sida, som att dagen har all potential i världen att bli skitdålig. Men då brukar jag leta reda på vad det är som inte känns bra, och förminska det till en liten fjäder som jag sedan blåser bort. Imorse kom jag fram till följande klokheter och lösningar på problem (som egentligen inte är några problem utan snarare handlar om inställning):

-Jag vaknade klarvaken 05:15, det är inte kul någonstans. MEN, jag vaknar ju pigg och utvilad, och det är väldigt skönt. Sen så har jag ändå fått mina timmar av god sömn, eftersom jag somnade innan klockan 21 igårkväll.

-Ett kraftigt illamående. MEN, nu snittar jag på 2/7 kräkdagar per vecka, en klar förbättring från tidigare 7/7.

-Idag påbörjar jag mina sju arbetsdagar i sträck. MEN, efter dem är jag ledig i tre. WHOHO!

Att vi ska till Jenny, Andreas och Lucas ikväll när jag slutat fick mungiporna att gå uppåt igen, och det gjorde även det sköna vädret på morgonpromenaden. Och sedan, när jag kom hem efter morgonpromenaden och insåg att vi inte hämtade in posten igår, fick jag ännu en jackpot. I brevlådan hittade jag nämligen det här:


Tack älskade vän! ♥

6 kommentarer:

 1. Hejaheja! Jag ska bli som du när jag blir stor! :)

  SvaraRadera
 2. Hoppas du får en bra dag!

  SvaraRadera
 3. Vilken bra inställning. Själv vaknade jag också på fel sida och det har liksom suttit i hela dagen. Det har inte ens hjälp att vi hade trevligt fikabesök. Hoppas att det vänder när jag strax ska gå ut en sväng.

  SvaraRadera
 4. Sv:
  Man undrar hur det liksom gick till och hur de kommer på att de kan göra nya saker.

  SvaraRadera
 5. Hejaheja! Vad gött att du lyckas blåsa bort negativa tankar. Bra jobbat!!! :D

  Jag har haft vansinnigt svårt med det, det senaste. Men hormoner antar jag o det är ju lugnare för omgivningen att jag grinar en skvätt då och då än att jag hade blivit ett rabiesmonster! ;)

  Ha en härlig helg! :)
  Kram

  SvaraRadera
 6. Kloka du. :)

  SvaraRadera