måndag, mars 12, 2012

Hockeykväll

Är det dax att hämta chipsen snart? Heja Luleå!


Published with Blogger-droid v2.0.4

4 kommentarer:

 1. Nämen Hanna då, vad är det ni har på er?? Färgerna är ju helt galet fel =0P

  SvaraRadera
 2. Mm, chips! Är det hockey som krävs för att man ska få äta chips på en måndag så ska jag nog börja kolla på hockey jag med. ;)

  Tack för ditt svar inne på min blogg. I vanliga fall brukar jag svara i mitt kommentarsfält, men eftersom du ställde en så specifik fråga så svarar jag här utifall du inte går tillbaka och tittar.

  Nu har vi inte så mycket val annat än att låta dem dela rum, då vi preics flyttat till hus. Tanken är att vi framöver ska bygga ut så de får ett varsitt rum, men fram till dess så blir det delat.
  Lillebror får flytta in i samband med att vi byter rum, så de får det stora. Jag tänker att det ger trygghet hos de små att ha sitt syskon nära, dessutom så tror jag det är ett bra sätt att lära dem ta hänsyn och respektera varandra.
  När ungarna blir äldre och behöver mer integritet och deras utveckling och hobbys skjutsar på åt olika håll så har vi förhoppningsvis lyckats genomföra projekt utbyggnad.
  Om vi hade haft två barnrum i dagsläget hade vi nog ändå valt att låta dem sova ihop och ha ett gemensamt lekrum. Som sagt, jag tror det är bra för dem och en tygghetskänsla. Sen är det bara att hoppas på att de inte hålls och väcker varandra om nätterna, men det är nog bara en vanesak i så fall.

  Aja, det är mina tankar om det hela i alla fall. Hoppas ni hittar en lösning som passar er.
  Och vad roligt med ett litet syskon, det är evrkligen toppen att se sina ungars kärlek till varandra. (Även om det många gånger visar sig genom tjuvnyp och ovarsamma lekar från storasysterns sida. =))

  SvaraRadera
 3. Haha :-) klart man måste heja fram Luleå nu!

  SvaraRadera