söndag, mars 25, 2012

Underbara lilla Klara

Ikväll har vi hälsat på Anna, Stefan, storebror Edvin och 9 dagar unga Klara. Astrid och Ed höll igång med papporna, medans vi mammor surrade om bebisar, förlossningar, bebiskläder och allt som snurrar runt omkring en liten nykläckt. Klara var mest sömnig och sov så mysigt i min famn, men vi fick allt en glimt av de fina små ögonen och hon flinade när jag skämtade. Genibebis!


Jag kan inte föreställa mig att vi ska få en liten goding som henne om ett halvår, det är ju så ofattbart stort med dessa små liv. Ni har verkligen lyckats återigen Anna och Stefan, vilken liten pärla ni gjort!


Published with Blogger-droid v2.0.4

6 kommentarer:

 1. ÅÅh, hon var verkligen jättefin!
  Tänk, snart håller du en egen bebbe i famnen..
  Häftigt!

  SvaraRadera
 2. Man fattar inte att de varit så små och att vi fått äran att ta hand om en till.

  SvaraRadera
 3. Anna J23:22

  Åh kände knappt igen min egen bebbe, hon såg inte riktigt ut som sig själv på den där bilden :) var jättemysigt att ha er på besök igår! <3

  Edvin har fortfarande över 40 graders feber :( Idag var hans nya bok populär...vi har läst om sömmerskor och lite allt möjligt:)Tack igen för dom fina presenterna!

  SvaraRadera
 4. Anna J: Haha, jag som tyckte hon var så gullig på kortet :D Det är så härligt att hänga med er, jag är alltid så glad i hela kroppen efter en dejt :)

  Huga :( Stackars storebror! Hoppas att han blivit piggare. Kram på er!

  SvaraRadera