söndag, mars 04, 2012

Nya skalkläder från Kaxs Proxtec

I vår/höst ska Astrid leka utomhus i skalkläder från Kaxs Proxtec som vi säljer på KappAhl. Jackan finns i fyra olika färger och kostar 399 kronor, byxorna finns i svart och kostar 299. Här hittar ni dem på hemsidan, där följande produktbeskrivning finns:

"Vind- och vattentät skaljacka från Kaxs Proxtec, i vattenavvisande funktionsmaterial som andas. Tejpade sömmar. Ledig passform med avtagbar huva, sidfickor med dragkedja samt resår vid ärmslut. Mesh fodrad."

Efter att ha fått höra från tre olika föräldrar som shoppat till sina barn (bara sen jag plockade fram skalkläderna förra veckan) att de alltid tidigare haft PoP men gått över till Proxtec och tycker att de är minst lika bra men med ett betydligt trevligare pris, så var det inget att fundera på. Vi har varit jättenöjda både med vinteroverallen och skaloverallen från samma märke, och jag kan lätt säga att våra funktionsplagg från Proxtec och Woxo är några av de saker jag är mest stolt över på jobbet.


10 kommentarer:

  1. Sandra13:28

    Nu känns hon verkligen stor när jag ser henne på bild med det där smilet och alla tänder hon har. Det är då himla tur att jag har resan bokad & klar för jag längtar så efter å få krama om er allihopa! Kram

    SvaraRadera
  2. Vilka fina kläder, syrrans flicka har också den jackan fast i rosa.

    SvaraRadera
  3. Fina kläder.

    Sv: Klart ni får plats båda två. Men vi kan väl turas om att sparka så jag också får åka lite ;)

    SvaraRadera
  4. Det ska jag kolla in.

    SvaraRadera
  5. Fina kläder och ännu finare tjej!

    Sv: Mmm, men nu har Raffen flyttat hem...

    Det blir så lätt att sötsaker och onyttigheter smyger sig in både här och där. Vad jag märkt är att man Tillslut blir trött och orkeslös. Några dagar utan socker och jag känner mig genast piggare och mer alert!

    SvaraRadera
  6. anna08:01

    De kläderna är verkligen toppen! Skulle bara önska att Protex kläder gick upp till storlek 140!

    SvaraRadera
  7. Fina kläder och ännu finare tjej!

    Sv: Mmm, men nu har Raffen flytt hem...

    Det blir ju så lätt att sötsaker smyger sig in både här och där... Vad jag märkt är att man blir så trött tillslut. Några dagar utan socker och jag känner mig genast piggare och mer alert!

    SvaraRadera
  8. Sandra: Snart får du se hur hon växt! Så det knakat kan jag lova :) Det är så kul att du snart kommer hit, wii wii :)

    anna: Ja, det skiljer ju litegrann på Proxtec och Woxo, kul o höra att du är nöjd :)

    SvaraRadera
  9. Söta Astrid!! Jag köpte en likadan jacka till Joel idag, fast den gröna :) Vad tog du för str till Astrid?

    Angående att äta på natten så har jag funderat på att försöka väcka Joel och ge innan vi går och lägger sig, men jag tror inte det funkar. Skulle han vakna vid fyra, fem så skulle han inte somna om utan mat ändå :/

    SvaraRadera
  10. Hej hej! :) Brukar kika in här då och då via Emma. Jag har köpt dessa skalkläder åt Meja också men i rosa/orange. Tänkte först ta den röda och hade verkligen beslutsångest ;) Jag hade pop till henne sist. Var verkligen nöjd med den jackan och tänkte köra på samma även i år. Men då sprang jag på dessa inne på kappahl och är väldigt glad över de.

    SvaraRadera