lördag, mars 31, 2012

Fem sanningar om mig

Jag har blivit utmanad av Jenny som skriver Ekomamma i stan att berätta fem saker ni inte vet om mig. Här kan ni läsa vad hon själv svarade.

Det blir lite klurigt eftersom ni är en så blandad skara som läser, en del av er känner mig inte alls, en av er är min mamma och en hel del av er är goda vänner. Men jag ska göra mitt bästa!

-När jag är ute och går så kisar jag väldigt ofta med ena ögat och blir tårögd. Det börjar antingen med att det blåser litegrann eller solen skiner, och sen kan jag som inte sluta.

-Ännu en sanning om mina ögon, jag är nog sämst i världen på att byta linser. Skäms på mig..

-Tidigare använde jag väldigt många svordomar. Särskilt när jag gick på högstadiet, det lät hemskt då vi tittade på en inspelad show vi gjorde i åttonde klass. Vill tro att jag har ett bättre ordförråd idag, hoppas det iallafall.

-Flagnat nagellack, det är jag nog på riktigt allergisk mot. Är inte lika brydd om det sitter på andras naglar, men på mina egna mår jag lite dåligt och vill nästan gömma händerna. Antingen ska naglarna vara utan lack eller fint målade. Och därmed basta!

-Jag gillar inte att diska, men att baka och det innebär ju en hel del stök ibland. Bara att bita ihop och gilla läget. Eller fjäska för Darlingen..


Ääälskling..?

3 kommentarer:

  1. Kul att veta lite mer om dig. Har själv ett sånt inlägg ssom ligger och väntar på att bli klart... svårt att komma på saker.

    SvaraRadera
  2. Där ser man! Får man veta lite mer om dig :-)

    Vi har också en Black/Orange nämligen, bra smak vi har!!

    SvaraRadera
  3. Kul att läsa din utmaning!

    SvaraRadera