fredag, mars 23, 2012

Sköna dagar

Dom bästa dagarna är de man tillbringar med människor man tycker om! Igår hade vi en härlig dag i Vidsel tillsammans med familjen Hedman/Pettersson, och en skön kväll med farmorn och farfarn.

Den här dagen har fortsatt på samma tema, med full fart och bus med grabbarna grus på Leos Lekland. Vilken lyx att får träffa dem två dagar i rad! Innan dess hann vi med städning hemmavid och storhandling, och när vi kommit hem så anlände Cornelia till Kullenvägen tillsammans med sin mamma och pappa.

Astrid har varit en liten gnällspik mellan varven, men blev så glad när jag hämtade henne efter hennes tupplur och hon fick syn på Cornelia. Klart de har koll på kompisarna redan nu. Under middagen satt Astrid och matade Cornelia så fint, underbara ungar, man smälter bara av att se er!

En fin presentpåse fick Massen, och en härlig tulpanbukett fick jag och Darlingen, tack återigen fina ni! I Astrids påse fanns det lite godsaker (russin och smoothie) en påskkanin och ett superfint tennarmband som Sara gjort. Jag är grymt imponerad, och det passar perfekt. Kommer inte lämna hennes handled förrän det blivit för litet!1 kommentar:

 1. Tusen tack för idag, vi är fortfarande mätta! Hälsa och tacka Crille också! Nästa gång får ni komma till oss.

  Jag lånade din bild, hoppas att det var okej.

  Vi hann inte mer än att köra ut från eran gård så sov den lilla, jobbigt att leka med kompisar ;-)

  Hoppas att du får en bra jobbarhelg.

  Många kramar <3

  SvaraRadera