onsdag, mars 21, 2012

Låt er inte luras av färglösheten

Kanske årets färglösaste bild, men en väldigt god regnbågslax som fiskats i Jävre (inte av oss dock). Mums! Vi försöker att äta fisk minst en gång i veckan, men det är ju så svårt att komma på nya recept tycker jag.


Dax för Sveriges Mästerkock, heja Sigrid och Urban! Darlingen har tiggt till sig lite efterrätt, det får bli sista bitarna frozen cheesecake.


Published with Blogger-droid v2.0.4

4 kommentarer:

  1. Hur det ser ut är inte allt men mycke ;)

    Sv;
    Har inte funderat på fodrade eller inte. Signe har inte riktigt börjat använda skor och stövlar än eftersom hon inte går. Dessa är ofodrade.

    SvaraRadera
  2. Anonym12:23

    vi äter oxå fisk färna i gång i veckan! Lägg tomater o purjo med lite salt i botten torskblock på salt peppar. Blanda cremefriche räkost o häll på in i ung ca 20-30min beronde på om fisken är tinad eller inte! super gott! Mos til el potatis. Gör hemma gjord citronsås! 2 burkar cremefriche, 1dl grädde, fiskbuljong tärning, salt peppar riven citronskal ,saft från citronen, slat vitpeppar. Mums. Lycka till..Sara/piteå

    SvaraRadera
  3. Jag tyckte att det där såg gott ut.
    Ser att ni pratar om forsade eller inte röstade stövlar, vi har köpt ofodrade, är det lite källare ute så kan man ha en tjocksocka i. Se har billiga på iva maxi, 99 kr.

    Vi ses imorgon :)

    SvaraRadera
  4. Sara: Tack för tipset! Vi brukar göra en variant med purjo, tomat och grädden, men ska prova med räkost och cf nästa gång :) Låter verkligen gott!

    SvaraRadera